Psoriasis

Psoriasis is een veel voorkomende huidaandoening die gekenmerkt wordt door een rode naar ontsteking neigende huid meestal gepaard gaand met schilfers. Deze schilfering ontstaat doordat de huidcellen zich versneld vermeerderen en er meer dode huidcellen ontstaan dan normaal. Zodra psoriasis de haarlijn volgt wordt gesproken van Psoriasis capitis.

Oorzaken van psoriasis

In de meeste gevallen is er sprake van een erfelijke aanleg voor psoriasis. Echter psoriasis kan komen en gaan, wat inhoudt dat er omstandigheden zijn die de versnelde groei van de huid stimuleren.

Onze ervaring is dat bij psoriasis altijd sprake is van verzuring van het lichaam. De mineraalhuishouding is dan uit balans waardoor de enzym- en hormoonhuishouding ontregeld raken. Daarnaast houdt het lichaam veel te veel afvalstoffen vast die tot ontstekingsreacties kunnen leiden.

Behandeling van psoriasis

Psoriasis is niet te genezen, maar de huid kan wel tot rust gebracht worden. Traditioneel wordt op de hoofdhuid het meest met koolteer shampoo's gewerkt die de celgroei remmen.

Onze behandelingen zijn er eveneens op gericht om de celgroei te remmen, maar daarnaast streven wij er ook naar op een natuurlijke manier ontstekingen te remmen en de huid te reinigen.

HairReset voor haarproblemen bij vrouwen HairReset voor haarproblemen bij mannen HairReset - Natuurlijk haarherstel
Voor professionals Contact Vestigingen