Voor professionals

De HairReset instituten zijn zelfstandige kappers en/of haarwerkers die hun klanten met haar- en hoofdhuidproblemen deskundig willen adviseren. Met scholing in diverse diagnosetechnieken zijn alle HairReset instituten bekwame zelfstandige haar- en hoofdhuidspecialisten.

Om in ieder instituut dezelfde hoge kwaliteit te kunnen bieden is van de HairReset methode een franchise concept gemaakt. Het gaat hierbij om een losse vorm van franchise, waarin niet sprake is van omzetafdracht of minimale afnameverplichtingen. Wel worden er twee keer per jaar herhalingsdagen georganiseerd voor bijscholing en het delen van ervaringen.

Aansluiten bij HairReset

Voordat een kapper of haarwerker zich kan aansluiten bij HairReset wordt er eerst gekeken of er geen overlap is met bestaande rayons.

Naast de zeer praktische cursussen en trainingen wordt ook intensieve begeleiding gegeven. Hiervoor wordt o.a. gewerkt met een online kenniscentrum waarin klantgegevens kunnen worden gedeeld en besproken. Zeker het eerste jaar wordt hier zeer veel gebruik van gemaakt.

Vervolgens wordt gekeken of de verwachtingen die men heeft overeenkomen met onze werkwijze. Zo is het coachen van klanten naar het gewenste resultaat voor ons belangrijker dan productadvies.

Ook proberen wij een inschatting te maken of een nieuw instituut kans van slagen heeft. Voor een startende ondernemer bijvoorbeeld kan het opzetten van een onderneming in combinatie met het leren van de diagnose en behandeladviezen misschien te veel zijn.

Wilt u weten of HairReset ook iets voor u is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

HairReset voor haarproblemen bij vrouwen HairReset voor haarproblemen bij mannen HairReset - Natuurlijk haarherstel
Voor professionals Contact Vestigingen