Voedingssupplementen

Voedingssupplementen worden tegenwoordig veel gebruikt. Terwijl veel van onze klanten voedingssupplementen gebruiken zien wij toch een mineralentekort in het bloed.

Natuurlijke voedingssupplementen

De meeste voedingssupplementen worden chemisch samengesteld. Het nadeel hiervan is dat een ingrediënt die uit zijn natuurlijke context gehaald wordt bijna altijd veel minder effectief is. Ook kan het zijn dat voedingsstoffen geheel niet door het lichaam herkend worden doordat de chemische formule wel identiek is aan de natuurlijke variant, maar de ruimtelijke structuur niet.

Daarnaast zijn voor de opname vaak hulpstoffen nodig, zoals enzymen en vitamines. Als deze hulpstoffen niet meegeleverd zijn, worden voedingsstoffen veel minder goed opgenomen.

Effectieve voedingssupplementen

Als wij voedingssupplementen adviseren, dan heeft dit vaak een doel, zoals het lichaam te ontzuren of extra bouwstoffen voor het haar leveren. Doordat wij de voortgang volgen kunnen wij laten zien dat onze voedingssupplementen echt effectief en nodig zijn.

De supplementen waar wij mee werken bevatten hoge concentraties basische mineralen en de hulpstoffen die nodig zijn voor de opname ervan. Ze kunnen ofwel gericht zijn op het aanvullen van bloedbuffers, mineralenvoorraden, herstel van het darmmilieu en/of de energiehuishouding.

HairReset voor haarproblemen bij vrouwen HairReset voor haarproblemen bij mannen HairReset - Natuurlijk haarherstel
Voor professionals Contact Vestigingen